Aanbod

Ben jij klaar om samen te werken aan de optimale versie van jouw ‘ik’, alleen weet je nog niet welke vorm het beste bij jou past?

Check hieronder op welke manieren ik jou kan helpen!

Coaching

Op zoek naar de optimale versie van jouw 'ik'? In een 1-op-1 traject ga ik samen met jou het avontuur aan om jouw optimale ik te vinden. Het doel is altijd hetzelfde maar de route die bepalen wij samen!

Schrijven, tekenen, actie of gewoon pratend. Benieuwd geworden?

Business Coaching

Moeder, vrouw en ondernemer? Op zoek naar de balans tussen privé en ondernemen of juist dé manier om jouw onderneming te laten groeien!

Ik ben klaar om jou te leren flammen als jouw optimale 'ik' en met jouw onderneming!

Extra aanbod: gratis!

E-book: Jouw optimale ik als moeder!

En dan ben je moeder... Genieten of overleven? Beide situaties hoor ik genoeg in de praktijk! In het e-book "Jouw optimale ik als moeder" neem ik je mee in mijn verhaal en geef je handvatten om op zoek te gaan naar jouw optimale ik.

Meet the Mem

Andere ervaringsdeskundige aka moeders ontmoeten terwijl de kindjes spelen en een gastspreker een interessant onderwerp bespreekt? Dan is Meet the Mem, het mamacafé in Beetsterzwaag ook wat voor jou!


Challenge

Eens in de zoveel tijd organiseer ik een gratis challenge waar je aan kan deelnemen. Want hoe mooi is het als je bijvoorbeeld meer me-time kan realiseren met een steuntje in de rug van andere challenge deelnemers?

Als jij niets doet...

Wie doet het dan?

Want jij weet eigenlijk ook dat het zo niet kan!

 

 

Vind je het spannend of twijfel je om een traject te starten maar wil je stiekem heel graag flammen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek!

DSC_3576