Tijd om te 'flammen'!

Hi ondernemende ‘mem’! Ben jij ook klaar om te gaan vlammen met jouw onderneming? Op zoek naar de balans tussen privé en werk? Of heb jij jezelf het doel gesteld om in 2022 eens echt te gaan vlammen met jouw bedrijf? Ik, als ondernemende moeder, kan jou helpen!

Business
coaching

Een business coach is  niks meer of minder dan iemand die jou helpt groeien met jouw bedrijven. Misschien met dingen die je zelf simpelweg niet meer ziet of dingen waar je jezelf nog in kan ontwikkelen.

Mijn doel als business coach voor vrouwelijke ondernemers is om jou en jouw bedrijf te laten vlammen. Of, om in FlamMEMgo termen te blijven, te laten ‘flammen’.  Zichtbaarheid, marketing, commercie en lef zijn zaken die voor veel vrouwelijke ondernemers lastig zijn. Woorden die vaak aan mannelijke eigenschappen woorden gekoppeld zijn focus, ambitie, lef en gedreven zijn. 

Hoe mooi zou het zijn om de mannelijke energie samen met jouw vrouwenpower te combineren en zo jouw bedrijf nog een stap hoger te tillen?

Ik werk met verschillende trajecten en opties. Ben jij benieuwd welke? Klik dan hier om naar opties en tarieven te gaan!

Durf jij samen met mij vanuit passie, enthousiasme, lef, kwetsbaarheid en gedrevenheid aan jouw bedrijf te gaan werken?

Wil je een Business Scan laten uitvoeren en vanuit daar kijken waar jouw groeipunten liggen?
 

Businesscoach voor ondernemende moeders

Businesscoaches heb je natuurlijk in allerei verschillende soorten en maten. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk dat je weet wat je aan mij hebt! Mijn expertise en vaardigheden zet ik daarom graag voor je op een rijtje!

Allereerst vind ik het belangrijk om te benoemen dat ik me focus op ondernemende vrouwen en ondernemende moeders in het bijzonder! Ondernemen is voor iedereen anders maar voor vrouwen, en helemaal moeders, net wat anders dan voor mannen.  Natuurlijk kan ik je in het hele ondernemerschap coachen en bijstaan maar er zijn een aantal van mijn expertises die eruit knallen en die deel ik graag met je! En die balkjes? Zeggen natuurlijk niks over de mate van mijn expertise!

Zichtbaarheid
Klantbeleving
Financiën
Marketing&Sales
Ondernemen als vrouw én moeder

Businesscoaching voor ondernemende vrouwen!

Is ondernemen voor vrouwen anders dan voor mannen?

Ja, vaak wel! Terwijl dat eigenlijk niet zo hoeft te zijn. Het label van verzorge van het kind wordt door de maatschappij nog vaak aan de vrouw toegewezen. Natuurlijk ben ik ook gek op onze dochter maar ik ben ook gek op mijn werk. Als zij onverhoopt een keer niet naar de opvang kan, ben ik niet automatisch degene die dan maar thuisblijft. Door het stigma wat nog gecreëerd wordt, speelt vaak een schuldgevoel op bij ondernemende moeders! Zonde! Die energie kan je zoveel beter gebruiken binnen jouw onderneming. Ik help je graag te ‘flammen’ met jouw onderneming én gezin!

Sales, commercie en marketing...

Ben jij al lekker op dreef maar vind je het lastig om structureel zichtbaar te zijn? Of vind je het toch enorm lastig om over te gaan tot de daadwerklijke ‘handel’? Geen enkel probleem. Als je goed bent in wat je doet, kan je het ook zeker leren om dit op de juiste manier aan de ‘man’ of nog beter de vrouw te brengen! Hoe? Ik vertel je er graag meer over een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je graag starten alleen weet je niet hoe, wanneer en waarmee?

Midden in de Corona-pandemie starten als ondernemer? Ik deed het ook! Waarom zou jij je droom langer laten wachten? Het is tijd om jouw dromen waar te maken. Misschien weet je niet hoe of niet wanneer of niet waarmee? Of misschien is het nog één groot vraagteken? Neem dan contact op zodat ik je kan helpen!

De basis van Business Coaching bij FlamMEMgo

De ondernemer...

… jij dus! Jij moet als ondernemer kunnen ‘flammen’ binnen jouw bedrijf en daarom ben jij hét belangrijkste speerpunt!

Fundament

Geen huis kan gebouwd worden zonder stevig fundament. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw onderneming. 

Aanpak

Hoe ga je het ondernemen aanpakken? Waar ligt jouw focus? Jouw plan van aanpak is enorm belangrijk om jouw onderneming te laten slagen!

Ondernemen

Ondernemen is zoveel meer dan alleen doen waar je echt goed in bent. Hoe heb jij het bijvoorbeeld geregeld met jouw financiën en belasting? 

Zichtbaarheid

Met zichtbaarheid hebben veel vrouwelijke ondernemers moeite. Jij niet met zichtbaarheid maar met consequent zichtbaar zijn? Wist je dan dat je stiekem ook niet zichtbaar bent?

Aanbod

Jouw aanbod is natuurlijk onwijs belangrijk. Maar is het niet veel belangrijker om het probleem of de wens van de klant te omschrijven en daar vervolgens de oplossing voor te bieden?

Verkopen

Verkopen een vies woord? Nee joh! Noem het zoals jij het noemen wilt, maar uiteindelijk moet er toch brood op de plank komen en dat doe je door… Juist te verkopen! ‘Flammend’ verkopen? Dat kan ik je leren!

Klantbeleving

Jouw product staat. Wat ben je trots maar hoe ervaart jouw klant dit? Klantbeleving is bepalend voor het uiteindelijke succes van jouw onderneming! Klanten in vuur en ‘flam’ laten staan met jouw product of dienst, dat is waar het om telt.

Tarieven

Wat kost een coachingstraject?

Iedere ondernemer en iedere onderneming is anders. Daarom is ieder coachingstraject ook op maat gemaakt. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat jouw doel is met een coachingstraject. Op basis hiervan schrijf ik een plan met een offerte voor het coachingstraject.

Meteen een kennismakingsgesprek inplannen?

Wat past bij jou?

Natuurlijk is een businesscoaching traject een investering in jouw bedrijf en toekomst, maar welke investering bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Ik bied verschillende trajecten waarbij allemaal een ander prijskaartje hoort. Zit jouw perfecte traject niet tussen? Neem dan even contact op om te horen wat de mogelijkheden zijn!

Van Ei naar Kuiken tot een ware Flamingo!

Of is het toch Flammemgo?

Ei-traject

€ 999,-

excl. BTW 

Trajectduur: 2 maanden

Balans-dagdeel*

Plan van aanpak voor jouw traject

Vier coachgesprekken

Online contact via whatsapp&e-mail**

Persoonlijke verslagen en tips online!

Kuiken-traject

€ 2.500,-

excl. BTW

Trajectduur: 6 maanden

Drie Fysieke Balans-dagdelen*

Plan van aanpak voor jouw traject

Tien coachgesprekken

Online contact via whatsapp&e-mail**

Persoonlijke tips en verslagen online!

Flamingo-traject

€ 4.000,-

excl. BTW

Trajectduur: 1 jaar

Zes Fysieke Balans-dagdelen*

Plan van aanpak voor jouw traject

Vijftien coachgesprekken

Online contact via whatsapp&e-mail**

Persoonlijke tips en verslagen online!

*Wat is een balans-dagdeel? Bij een balans-dagdelen kom je een ochtend of middag bij Flammemgo langs om keihard samen met mij te werken aan jouw bedrijf! We maken aan het begin van de Balans-dag een planning wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen. Na deze dag ben je (weer) klaar om verder te vlammen!

** Niet ongelimiteerd, vraag tijdens het kennismakingsgesprek wat je hier precies van kan en mag verwachten!

Waar wacht jij op?

Einde Corona pandemie?
Financiële meevallers?
Zomer?
Eigenlijk weet ik het zelf niet...?

Laten we er gewoon voor gaan!
Let's go FlamMEMgo!