Over mij


Daisy Reitsma


"Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!"

Daisy Reitsma

"Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!"

"Passie en enthousiasme maakt succes!"

30 jaar, geboren in Hoorn maar al jaren een oprjochte import Fries, getrouwd met Hessel, 'grutske mem' van een 3-jarige peuter, vrijbuiter, enthousiast, creatief, empathisch en ondernemend.

 

Hoera, (g)een roze wolk!

Mijn verhaal als business coach voor de ondernemende ‘mem’ begon niet op een roze wolk. 

De start van mijn ambities als ondernemende ‘mem’ begonnen na de geboorte van onze dochter! Maar de roze wolk die had ik niet.

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!"

In 2009 ben ik vol goede moed gestart met de duale, werken&leren, HBO-opleiding Financial Services Manegement. Terwijl ik werkervaring op deed in de financiële wereld, haalde ik mijn HBO-diploma. In 2014 mocht ik dan eindelijk mijn diploma in ontvangst nemen. Tien jaar heb ik met veel plezier in de financiële wereld gewerkt en toen werd ik zwanger…

Een zwangerschap waar we óntzettend blij mee waren en we keken samen uit naar het moment dat wij heit&mem zouden worden! De zwangerschap verliep helaas niet volgens het boekje en zorgde ervoor dat ik met 19 weken thuis kwam te zitten.

Een periode van veel rusten, pijn en thuis zitten brak aan. Best lastig voor een bezig bijtje! Maar alles had ik over voor het goede doel, een gezond meisje op de wereld zetten!

In maart 2019 was het dan zo ver, onze dochter zou geboren worden! En na een heftige en langdurige bevalling, die uiteindelijk uitmondde in een keizersnede, werd onze dochter op 11 maart 2019 geboren.

Maar stralen achter de kinderwagen? Dat zat er helaas niet in. Fysiek lag ik aardig in de kreukels en mentaal had dit helaas ook zijn weerslag, met een postpartum depressie als gevolg. In mijn geval voelde ik gelukkig wel connectie met onze dochter maar was de ‘rest’ van de wereld ontzettend donker.  Toen tijdens mijn verlof mijn contract niet verlengd werd, kwam ik in de Ziektewet bij het UWV.

Een periode van fysiek en mentaal herstellen brak aan! Maar ook de periode om te wennen aan het gezin en te hebben van een newborn baby. En… een periode om na te denken wat ik nu eigenlijk echt wil zowel in mijn persoonlijke leven als met mijn carrière.

En wat is het dan enorm fijn als je een partner hebt die jouw support maar in mijn geval ook een fijne coach treft! Een coach die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen!

Dat is dan ook het moment dat ik heb besloten dat het roer om moest. Weg uit de financiële wereld en doen wat mij gelukkig maakt. De eerste stap zette ik ruim een jaar geleden door mijn eigen baby spa, Mevrouw Pollewop, te beginnen. Binnen één jaar werd dit een goedlopend bedrijf en was het eindelijke tijd voor mijn andere grote droom

Coachen! Het coachen van jou als ondernemende ‘mem’. Want hoe tof is het om met jouw eigen onderneming te ‘flammen’? Werken op een manier die jou past aan jouw idealen? Want het ondernemen als ondernemende ‘mem’ is nou eenmaal ontzettend dan ondernemen als man.

Ik wil jou graag laten ‘flammen’ als ondernemer met jouw onderneming. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen ‘gewone’ business coaching. Ik help jou met een coachingstraject wat op jou, de ondernemende ‘mem’ is afgestemd. 

Waarom? Ik weet hoe heerlijk het is om te ondernemen en te ‘flammen’ en dat gevoel? Dat gevoel gun ik iedere ondernemende ‘mem’!

Kortom, ik ga doen waar ik doen waar ik passie en enthousiasme voel want alleen dan weet je zeker dat je succesvol bent. Zoals Pippi Langkous zegt: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan!’ Of eigenlijk ik weet zeker dat wij dat samen kunnen, jou laten ‘flammen’!

Ben jij er ook klaar voor?
Wat weet je alleen als je mij écht kent?

Ik heb een hekel aan wespen. Of eerlijk? Ik ben bang voor wespen. Zie je mij rennen? Waarschijnlijk ren ik weg voor een wesp!

Op onze trouwdag had ik hele mooie witte schoenen. Mijn tip? Loop ze in! Anders heb je halverwege de dag rode schoenen. Check!

Ik heb ‘vroeger’ op hoog niveau gekorfbald. Samen met mijn team hebben we regelmatig in de krant gestaan. 

Ik ben eigenwijs! Of toch eigenzinnig? Ik houd van de Pippi Langkous-quote maar misschien stiekem wel omdat ik mij met haar identificeer?

Wij hebben een poes uit het asiel die daar Daisy heette. Inmiddels heet ze Daisy Duke met roepnaam Duke. Jouw eigen naam naar een kat roepen? Raar!

Ik ben gék op M&M’s! Wist je dat de MEM in FlamMEMgo niet alleen staat voor mem maar ook voor M&M? Tip: de blauwe!

Ben jij klaar om te 'flammen'?

Wacht dan niet langer en plan direct gemakkelijk online jouw kennismakingsgesprek! Dit is gratis en vrijblijvend. Langskomen op kantoor voor het gesprek, mag uiteraard. Maar je kunt ook kiezen voor een digitale kennismaking.