Over FlamMEMgo

Waar staat FlamMEMgo voor?

FlamMEMgo is ontstaan vanuit passie en enthousiasme voor ondernemen. Mijn levensmotto is dan ook: ‘Passie en enthousiasme maakt succces.’ Vanuit deze overtuiging ben ik midden in de Coronapandemie mijn eigen bedrijf begonnen, een baby spa. En jeetje, wat is dat ondernemen leuk! Binnen één jaar had ik een succesvol bedrijf staan. En nu? Nu is het tijd om jou te laten ‘flammen’ als ondernemende mem!

De naam FlamMEMgo

Waar komt de naam FlamMEMgo vandaan?

De naam FlamMEMgo kan je op veel verschillende manieren uitleggen. 

FlamMEMgo stamt af van het woord flamingo. Wist je dat de flamingo een ontzettend evenwichtig dier is? Zo kan je aan de kleur van de flamingo zien hoe het met hem gaat. Daarnaast heeft de flamingo een ontzettend slim systeem met zijn poot bedacht om overeind te kunnen blijven staan in de meest drassige omgeving.

Als je FlamMEMgo snel uitspreekt klikt het als ‘Flam’ & ‘Go’. En dat is waar ik jou in wil coachen; flammen en gaan met jouw bedrijf!

De middelste letters staan natuurlijk voor jou als ondernemende ‘mem’, maar wist je dat ik stiekem ook gek ben op M&M’s. De MEM in het midden heeft dus een dubbel betekenis.

FlamMEMgo is dus absoluut geen typefout maar een woordspeling die zo passend is, dat het mijn bedrijfsnaam is geworden!


Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy Reitsma-van der Zwet, 30 jaar, woonachtig in Beetsterzwaag maar geboren in Hoorn. Inmiddels ben ik al net zolang een trotse ‘import Fries’ als dat ik in Noord Holland heb gewoond. Ik ben dan ook getrouwd met een ‘echte’ Fries, Hessel. Samen hebben wij een heerlijk meisje eigenwijsje van bijna 3 jaar! Ik ben gek op M&M’s en bang voor wespen!

Meer weten?

Daisy Reitsma-van der Zwet

Eigenaar & Business Coach

Mag ik jou helpen 'flammen' als ondernemende 'mem'?