Coaching

Het moederschap is niet altijd leuk...

Juist omdat het moederschap lang niet altijd leuk en makkelijk is, is het ontzettend belangrijk om zelf lekker in je vel te zitten. Maar hoe doe je dat als je naast het zijn van moeder ook nog vrouw, werknemer, vriendin, dochter en al die andere rollen moet vervullen?

Daar kan ik je bij helpen! Want samen gaan we op zoek naar jouw optimale ik! 

Hoe? Dat is natuurlijk voor iedere vrouw anders, maar hieronder ga ik jullie meenemen in de belangrijkste kernelementen.

Keuzes

Jouw geluk en dus jouw optimale ik hangt natuurlijk samen met alle keuzes die jij maakt. Maak jij altijd de goede keuzes? Of maak jij keuzes in het belang van anderen? Ben jij jouw bewust van jouw blinde vlek met betrekking tot het maken van keuzes? Kortom; keuzes is een ontzettend belangrijk onderdeel om jouw optimale ik (terug) te vinden en te behouden!

Kwaliteiten

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd wat jouw kwaliteiten zijn? Of is dit misschien een onderwerp wat bij ieder functioneringsgesprek weer aan bod komt, maar waar jij het antwoord niet of maar deels op weet? Ik ben ervan overtuigd als je gebruik maakt van jouw kwaliteiten en deze kent, jouw optimale ik weer een stap dichterbij is. Laten we samen jouw kwaliteiten (her)ontdekken!

Gevoel

Bewustzijn van jouw gevoel is essentieel voor jouw optimale ik! Als jij goed weet hoe jij je in bepaalde situaties, omgevingen of bij bepaalde mensen voelt, kun je hier bewuste keuzes maken. Ik help je graag om weer duidelijk te krijgen wel positieve en negatieve gevoelens bepaalde zaken oproepen en hoe je hier vervolgens mee kan omgaan!

Inspiratie

En… heb jij een idool of een inspiratiebron? Waan jij jezelf een ware Beyoncé tijdens de ochtend douchesessie? Of misschien wel een Michelle Obama op het moment dat jij jouw kinderen toespreekt? Maar weet jij eigenlijk waarom deze personen jou in spireren? Inspiratie kun je natuurlijk niet alleen uit personen maar ook uit spreuken, liedjes of activiteiten halen. Of fijn zou het zijn om te leven volgens de idealen waar jij inspiratie uit haalt?

Balans

Even een doekje door de keuken als de kleine slaapt. Of de speelgoedhoek even ordenen of toch nog even dat ene werkmailtje beantwoorden… Hoe is de balans in jouw leven? Neem jij genoeg tijd voor jezelf? Of heb je geen idee hoe je kunt zorgen voor de balans, want alles is echt nodig? Bij de zoektocht naar jouw optimale ik, help ik je te bepalen wat een goede balans voor jou is en hoe je dit zoveel mogelijk kan realiseren.

 

Eigen Wijsheden

Eigen Wijsheden of zijn het toch eigenwijsheden? “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” De enige echte Pippi Langkous eigen wijsheid. Hoe kijk jij hier tegen aan? Welke eigen wijsheden gelden voor? De optimale ik kent zijn eigen wijsheden én zijn eigenwijsheden! Ben jij klaar om het avontuur samen aan te gaan?

durf jij het avontuur aan?

Ieder coachingstraject is anders! Daarom kan ik je niet laten zien hoe een standaard coachingstraject eruit ziet,. Puur omdat het standaard coachingstraject niet bestaat! Ik wil je graag vertellen hoe een coachingstraject voor jou er uit zou zien aan de hand van een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken waar jij op vast loopt en wat je graag zou willen bereiken. We bepalen samen hoe we vervolgens bij jouw einddoel komen.

Jouw optimale ik is dichterbij dan denkt je, dus…

IK GA HET AVONTUUR aan
Video afspelen

Omdat jij het waard bent

Wil je weten waarom het zo onwijs belangrijk is om de optimale versie van jezelf te zijn en hoe een coach daarbij kan helpen? In de video hiernaast ga ik je vertellen over mijn ervaringen met mijn coach!

boe! taboe!
postnatale depressie

Voel jij helemaal geen roze wolk nu je moeder bent? Onthoud dan dat je niet alleen bent! Doordat er nog steeds een taboe heerst op het bespreken van mentale struggles als moeder of zwangere, hoor je er misschien nog niet veel over! Maar het is er zeker. Voor Ouders Online heb ik een tijd geleden mijn verhaal als ervaringsdeskundige gedeeld. Want het is zo belangrijk dat er geen taboe meer heerst op dit onderwerp. En… ook het traject ná de postnatale depressie moet niet vergeten worden! 

DSC_3414

Het moederschap is niet altijd leuk, maar heel vaak ook wel!