Kennismakingsgesprek

Inplannen

Klaar om te ‘flammen’? Plan dan nu meteen via de onderstaande agenda jouw gratis kennismakingsgesprek in. Je kunt kiezen voor een offline of een online kennismakingsgesprek. Offline is bij mij op kantoor in Beetsterzwaag en online zal de afspraak via Zoom plaatsvinden. Staat jouw gewenste tijd er niet tussen of wil je eerst even contact? Scroll dan nog even door.

Passie en
enthousiasme
maakt succes!

Daisy Reitsma-van der Zwet

Contact

Geen geschikte tijd kunnen plannen voor jouw kennismakingsgesprek of heb je nog andere vragen en/of opmerkingen die je eerst wil bespreken? Stuur dan gerust een bericht via het onderstaande contactformulier. Ik zal zo snel mogelijk op jouw bericht reageren, maar uiterlijk de volgende werkdag.

Veelgestelde vragen

Een kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend en kost jou, behalve tijd natuurlijk, helemaal niks!

Zeker! Hoe fijn is om direct te weten waar je aan toe bent. Je kunt namelijk ook kiezen voor business coaching bij het opstarten van een bedrijf. Het is even een investering, maar dan kun je je bedrijf wel meteen op de manier die bij jou en jouw potentiële klant past op de markt zetten!

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer één uur.

Bij een offline kennismakingsgesprek ben je welkom bij op kantoor. Mijn kantoor bevindt zich aan de Vlaslaan 11C in Beetsterzwaag. 

Om de afgesproken tijd ontmoeten we elkaar via Zoom. We zullen ons gesprek dan voeren via videobellen, zodat we wel een beeld bij elkaar hebben.