Het avontuur begint...

Welkom bij FlamMEMgo! Het avontuur gaat nu echt beginnen! In deze post wil ik jullie graag wat meer vertellen over FlamMEMgo en wat ik allemaal doe.

Welkom bij FlamMEMgo! Het avontuur gaat dan nu écht beginnen!

In deze post wil ik jullie graag wat meer vertellen over FlamMEMgo en wat ik allemaal doe. Ben je stiekem benieuwd naar het gezicht achter FlamMEMgo? Nog even geduld… In de volgende post zal ik mij uitgebreid aan jullie voorstellen!

𝘞𝘢𝘢𝘳 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵 𝘍𝘭𝘢𝘮𝘔𝘌𝘔𝘨𝘰 𝘷𝘰𝘰𝘳?

Dacht je bij het lezen van FlamMEMgo ook dat er flamingo moest staan, maar dat ik een type fout had gemaakt? Heel begrijpelijk, maar nee FlamMEMgo is echt de enige en echte naam voor mijn coachingspraktijk.

De naam is natuurlijk wel afgeleid van de flamingo. De flamingo is namelijk een ontzettend krachtig dier wat heel goed balans kan houden op zijn ene poot. Daarnaast verraadt de kleur van een flamingo in het wild hoe goed het met hem of haar gaat.

Ook kan je de naam als je hem snel uitspreekt of leest, horen of zien als FLAM EN GO, oftewel vrij vertaald als vlammen en gaan! En dat is wat ik alle vrouwen en moeders gun.

En de MEM staat natuurlijk voor mem/moeders omdat ik me in het bijzonder richt op moeders! Leuk maar vergezocht detail…. Ik ben gek op M&M’s en de letters van MEM vormen ook… M&M’s.

𝘞𝘢𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘦𝘯𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘦𝘥𝘵 𝘍𝘭𝘢𝘮𝘔𝘌𝘔𝘨𝘰?

Het zijn van moeder is niet altijd leuk en makkelijk! Maar het is wel een stuk makkelijker als jij de meest optimale versie van jouw ik bent. Makkelijker gezegd dan gedaan hè? Maar dat is waar ik je graag bij wil helpen! Samen het avontuur aangaan om jouw optimale ik te vinden. Dit gaan we doen aan de hand van gesprekken over onder andere jouw kwaliteiten, eigen wijsheden (of toch eigenwijsheden?) en het maken van keuzes. Coaching vindt altijd 1-op-1 plaats zodat ik jou een traject kan aanbieden wat exact aansluit bij jouw wensen.

Maar… FlamMEMgo biedt ook business coaching voor vrouwelijke ondernemers! Dit kan aan de hand van een business scan of een intake. Samen kijken we wat jouw doelen zijn en wat je graag wil bereiken. Ik help je om je doelen te bereiken en een betere balans in jouw privé en zakelijk leven te krijgen! Want stiekem laten vrouwelijke ondernemers nog best veel kansen liggen en dat is ontzettend zonde!

Dit is in een notendop waar ik met FlamMEMgo mee op avontuur ga. Ga jij ook mee? De website is nog druk onder constructie, maar wordt zo ongelofelijk mooi! Wil jij alvast kijken of jij mee op avontuur wil? Stuur dan gerust een berichtje!

Let’s go FlamMEMgo ,

Daisy