Het avontuur begint...

Welkom bij FlamMEMgo! Het avontuur gaat nu echt beginnen! In deze post wil ik jullie graag wat meer vertellen over FlamMEMgo en wat ik allemaal doe.

“𝐼𝑘 ℎ𝑒𝑏 ℎ𝑒𝑡 𝑛𝑜𝑔 𝑛𝑜𝑜𝑖𝑡 𝑔𝑒𝑑𝑎𝑎𝑛 𝑑𝑢𝑠 𝑖𝑘 𝑑𝑒𝑛𝑘 𝑑𝑎𝑡 𝑖𝑘 ℎ𝑒𝑡 𝑤𝑒𝑙 𝑘𝑎𝑛!”

“𝑃𝑎𝑠𝑠𝑖𝑒 𝑒𝑛 𝑒𝑛𝑡ℎ𝑜𝑢𝑠𝑖𝑎𝑠𝑚𝑒 𝑚𝑎𝑎𝑘𝑡 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠!”

 

Mijn twee levensmotto’s, die mij eigenlijk in twee zinnen goed beschrijven. Maar misschien zijn jullie toch wel benieuwd naar een iets uitgebreidere “Het gezicht achter…” Daar komt ie!

Mijn naam is Daisy, 30 jaar, geboren in Hoorn maar al jaren een oprjochte import Fries, getrouwd met Hessel, ‘grutske’ mem van een peuter van ruim 2,5, vrijbuiter, enthousiast, eigenwijs, creatief, empathisch en ondernemend.

 

En vanuit die laatste kenmerken ben ik FlamMEMgo begonnen. Wat begon als een passie voor het doorbreken van taboes rondom het moederschap en de roze wolk, werd een droom voor een eigen coachingspraktijk. De meeste dromen zijn bedrog…. Maar deze droom ga ik waar maken!

 

Mijn avontuur als moeder begon eigenlijk al voor de zwangerschap, want wanneer je de wens hebt voor een kindje, begint de moederradar te draaien! Een zwangerschap die niet soepel verliep, een pittige bevalling en daarna de roze wolk! O nee… geen roze wolk! Die waren ze toch echt vergeten mee te leveren bij de bevalling! (Wil je hier meer over lezen, lees dan mijn blog bij Ouders Online via https://www.ouders.nl/…/hoera-geen-roze-wolk-mijn-verhaal )

 

Terwijl ik probeerde te herstellen van de bevalling, zowel fysiek als mentaal, ontstond er bij mij een passie voor het doorbreken van het taboe! Waarom mag je als moeder of zwangere niet zeggen dat je je helemaal niet zo fijn voelt? Dat is toch echt onzin! Maar helaas reageren veel mensen nog heel onwetend en onbegripvol op het moment dat je er open en eerlijk over bent! Onwijs jammer en zo niet helpend!

 

Aangezien tijdens mijn zwangerschap mijn contract niet verlengd kwam ik in de Ziektewet en werd ik begeleid door het UWV. Ik ging een traject in waarin ik een coach mocht uitkiezen om mee aan de slag te gaan. Dit bleek een gouden greep! Ze heeft mij ontzettend geholpen en ondersteund in mijn pad naar een eigen onderneming wat startte als Mevrouw Pollewop, maar de wens voor een eigen coachingspraktijk was er al die tijd.

En nu? Nu is het tijd! Tijd om jou als vrouw te begeleiden naar de meeste optimale versie van jouw ik! Want hoelang geleden is het dat jij een keuze echt voor jezelf maakte? Bij de meeste vrouwen is het antwoord hierop helaas veel te lang! En bij jou?

 

“Ik dacht dat jij zo’n sterke vrouw was… “ is één van de uitspraken die ik hoorde toen ik eerlijk vertelde over mijn mentale gesteldheid. En kijk eens waar ik nu sta… Jij kan dat ook!

In de volgende posts ga ik jullie hier natuurlijk meer over vertellen, maar ben je nu al te nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met me op!

 

Let’s go FlamMEMgo,

 

Daisy